23/07/2020 23/07/2020 Γίνεται γνωστό ότι τη Δευτέρα 27η Ιουλίου, εορτή του Αγίου Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος και Ιαματικού Παντελεήμονος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμων θα ιερουργήσει εις τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Τιμίου Προδρόμου. Ο Σεβασμιώτατος, λόγω των εφετινών ειδικών συνθηκών και τηρουμένων όλων των απαραίτητων μέτρων, θα δεχθεί τις ευχές του χριστεπωνύμου πληρώματος στον Ιερό...
23 Ιουλίου, 2020 - 16:29
Τελευταία ενημέρωση: 23/07/2020 - 16:45

Ο Μητροπολίτης Ξάνθης άγει τα ονομαστήριά του

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ξάνθης άγει τα ονομαστήριά του

Γίνεται γνωστό ότι τη Δευτέρα 27η Ιουλίου, εορτή του Αγίου Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος και Ιαματικού Παντελεήμονος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμων θα ιερουργήσει εις τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Τιμίου Προδρόμου.

Ο Σεβασμιώτατος, λόγω των εφετινών ειδικών συνθηκών και τηρουμένων όλων των απαραίτητων μέτρων, θα δεχθεί τις ευχές του χριστεπωνύμου πληρώματος στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων