29/08/2023 24/09/2023 Παρακολουθήστε σε επανάληψη τον Όρθρο και την Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία που τελέστηκε σήμερα, Τρίτη 29 Αυγούστου 2023, επί τη εορτή της αποτομής της Τιμίας Κεφαλής του Τιμίου Ενδόξου Προφήτου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου από τον φερώνυμο Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ξάνθης:  Στον Όρθρο χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών και της Πολυαρχιερατικής Θείας Λειτουργίας...
29 Αυγούστου, 2023 - 9:04
Τελευταία ενημέρωση: 24/09/2023 - 20:38

Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία της εορτής του Πολιούχου της Ξάνθης Τιμίου Προδρόμου (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία της εορτής του Πολιούχου της Ξάνθης Τιμίου Προδρόμου (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρακολουθήστε σε επανάληψη τον Όρθρο και την Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία που τελέστηκε σήμερα, Τρίτη 29 Αυγούστου 2023, επί τη εορτή της αποτομής της Τιμίας Κεφαλής του Τιμίου Ενδόξου Προφήτου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου από τον φερώνυμο Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ξάνθης:

Στον Όρθρο χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών και της Πολυαρχιερατικής Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων. Με τον Σεβασμιώτατο συλλειτούργησαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Μάνης κ. Χρυσόστομος, Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος, Φθιώτιδος κ. Συμεών και ο οικείος Ποιμενάρχης Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων.

Τον Θείο λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η εορτή του Τιμίου Προδρόμου πολιούχου της Ξάνθης – Πολυαρχιερατικός Εσπερινός και πάνδημη Λιτανεία (ΒΙΝΤΕΟ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων