10/02/2022 10/02/2022 Εντός του Εκκλησιαστικού Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Μεγάλης Παναγίας Νεαπόλεως εκκλησιάστηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμος κατά τις Ιερές Ακολουθίες του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας, που τελέσθηκαν στο Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίου Νεκταρίου, την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου, επί τη Εορτή του Αγίου ενδόξου μεγαλομάρτυρος Χαραλάμπους του θαυματουργού. Προ της απολύσεως,...
10 Φεβρουαρίου, 2022 - 11:36
Τελευταία ενημέρωση: 10/02/2022 - 11:37

69 έτη από την κοίμηση του μακαριστού Μητροπολίτου Πέτρας κυρού Διονυσίου

Διαδώστε:
69 έτη από την κοίμηση του μακαριστού Μητροπολίτου Πέτρας κυρού Διονυσίου

Εντός του Εκκλησιαστικού Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Μεγάλης Παναγίας Νεαπόλεως εκκλησιάστηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμος κατά τις Ιερές Ακολουθίες του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας, που τελέσθηκαν στο Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίου Νεκταρίου, την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου, επί τη Εορτή του Αγίου ενδόξου μεγαλομάρτυρος Χαραλάμπους του θαυματουργού.

Προ της απολύσεως, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης τέλεσε μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Επισκόπου Πέτρας κυρού Διονυσίου (Μαραγκουδάκη), επί τη συμπληρώσει εξήντα εννέα ετών από της προς Κύριον εκδημίας του. Ας είναι η μνήμη του αιωνία και άληστος!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων