12/09/2024 12/09/2024 Τους καθιερωμένους Αγιασμούς για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Καλλίνικος την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024 το πρωί, σε σχολικές μονάδες της νήσου Νάξου. Ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε κατά σειρά τα εξής σχολεία: 1ο και 2ο Γυμνάσιο πόλεως Νάξου, το Ειδικό Εργαστήριο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) και το Γενικό Λύκειο Νάξου...
12 Σεπτεμβρίου, 2024 - 18:07
Τελευταία ενημέρωση: 12/09/2024 - 16:55

Αγιασμοί για τη νέα σχολική χρονιά στη Νάξο

Διαδώστε:
Αγιασμοί για τη νέα σχολική χρονιά στη Νάξο

Τους καθιερωμένους Αγιασμούς για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Καλλίνικος την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024 το πρωί, σε σχολικές μονάδες της νήσου Νάξου.

Ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε κατά σειρά τα εξής σχολεία: 1ο και 2ο Γυμνάσιο πόλεως Νάξου, το Ειδικό Εργαστήριο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) και το Γενικό Λύκειο Νάξου «Μανώλης Γλέζος».

Στο τέλος της Ακολουθίας του Λυκείου, πραγματοποιήθηκε μετά από απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων, η βράβευση του πρ. Διευθυντού του σχολείου κ. Γιώργου Γκούφα. Σε όλους τους Αγιασμούς ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε πατρικές ευχές προς όλους τους καθηγητές και τους μαθητές και τους γονείς τους, ενώ σε όλα τα σχολεία της Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης και των τριών νησιών της Μητροπολιτικής μας περιφερείας, ανεγνώσθη από τους Ιερείς το Μήνυμα του Σεβασμιωτάτου για τη νέα σχολική χρονιά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων