02/09/2024 02/09/2024 Η Αρχή της Ινδίκτου εορτάσθηκε με κάθε μεγαλοπρέπεια στην Ιερά Μητρόπολη Παροναξίας και συγκεκριμένα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Νάξου.   Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2024, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος, μετέβη στον ως άνω Ιερό Ναό, όπου χοροστάτησε στον Όρθρο και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας, πλαισιούμενος από τους Ιερείς του Ναού και...
02 Σεπτεμβρίου, 2024 - 20:50
Τελευταία ενημέρωση: 02/09/2024 - 19:56

Η Αρχή της Ινδίκτου στον Μητροπολιτκό Ναό της Νάξου

Διαδώστε:
Η Αρχή της Ινδίκτου στον Μητροπολιτκό Ναό της Νάξου

Η Αρχή της Ινδίκτου εορτάσθηκε με κάθε μεγαλοπρέπεια στην Ιερά Μητρόπολη Παροναξίας και συγκεκριμένα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Νάξου.

 

Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2024, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος, μετέβη στον ως άνω Ιερό Ναό, όπου χοροστάτησε στον Όρθρο και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας, πλαισιούμενος από τους Ιερείς του Ναού και τους Διακόνους.

Τον θείο λόγο κήρυξε ο Πρωτοπρ. π. Νεκτάριος Αλεξόπουλος. Προ του «Δι’ ευχών…» ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε ευχές προς όλους με την ευκαιρία της ανατολής του νέου εκκλησιαστικού έτους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων