29/04/2024 29/04/2024 Με λαμπρότητα εορτάσθηκε η Κυριακή των Βαΐων στο Φιλότι της Νάξου και συγκεκριμένα στον Ιερό Ενοριακό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος μετέβη στον ως άνω Ιερό Ναό, όπου χοροστάτησε στον Όρθρο και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας. Κατά την διάρκεια του Κοινωνικού ο Σεβασμιώτατος κήρυξε τον θείο λόγο και στο τέλος...
29 Απριλίου, 2024 - 17:17
Τελευταία ενημέρωση: 29/04/2024 - 16:41

Η Κυριακή των Βαΐων στο Φιλότι της Νάξου

Διαδώστε:
Η Κυριακή των Βαΐων στο Φιλότι της Νάξου

Με λαμπρότητα εορτάσθηκε η Κυριακή των Βαΐων στο Φιλότι της Νάξου και συγκεκριμένα στον Ιερό Ενοριακό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος μετέβη στον ως άνω Ιερό Ναό, όπου χοροστάτησε στον Όρθρο και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας. Κατά την διάρκεια του Κοινωνικού ο Σεβασμιώτατος κήρυξε τον θείο λόγο και στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, αφού ευλόγησε τα προσφερόμενα Βαΐα, απηύθυνε ευχές προς το εκκλησίασμα, με την ευκαιρία της εισόδου μας στην Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα.

  

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων