25/10/2019 26/10/2019 Την Τρίτη 22-10-2019, το βράδυ, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης Παροναξίας, κ. Καλλίνικος, προέστη Ιεράς Αγρυπνίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ζωοδόχου Πηγής πόλεως Νάξου, κατά την διάρκεια της οποίας τέλεσε την Αρχαιοπρεπή Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου επί τη Ιερά Μνήμη του. Πολλοί πιστοί από διάφορες περιοχές του νησιού, είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στην...
25 Οκτωβρίου, 2019 - 22:47
Τελευταία ενημέρωση: 26/10/2019 - 0:49

Η Νάξος ξαγρύπνησε για τον Άγιο Ιάκωβο τον Αδελφόθεον

Διαδώστε:
Η Νάξος ξαγρύπνησε για τον Άγιο Ιάκωβο τον Αδελφόθεον

Την Τρίτη 22-10-2019, το βράδυ, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης Παροναξίας, κ. Καλλίνικος, προέστη Ιεράς Αγρυπνίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ζωοδόχου Πηγής πόλεως Νάξου, κατά την διάρκεια της οποίας τέλεσε την Αρχαιοπρεπή Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου επί τη Ιερά Μνήμη του.

Πολλοί πιστοί από διάφορες περιοχές του νησιού, είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στην αρχαιοπρεπή αυτή Θεία Λειτουργία που τελείται κατά το Τυπικό της Εκκλησίας μας δύο φορές το χρόνο, στην εορτή του Αγίου και την Κυριακή μετά τα Χριστούγεννα.

Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο π. Αρσένιος Μελισσιανός.

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων