04/08/2024 04/08/2024 Με ιδιαίτερη κατάνυξη τελέσθηκαν 1 και 2 Αυγούστου, οι δυο πρώτες Ιερές Παρακλήσεις προς την Υπεραγία Θεοτόκο στην Ιερά Μητρόπολη Παροναξίας.   Την Πέμπτη 1 Αυγούστου 2024 το απόγευμα στο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Εκατονταπυλιανής Πάρου χοροστάτησε στον Εσπερινό και στην Ακολουθία της Ιεράς Παρακλήσεως, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Χριστουπόλεως κ. Εμμανουήλ, ο οποίος κατά την διάρκεια...
04 Αυγούστου, 2024 - 11:20
Τελευταία ενημέρωση: 04/08/2024 - 10:33

Οι δυο πρώτες Παρακλήσεις στη Μητρόπολη Παροναξίας

Διαδώστε:
Οι δυο πρώτες Παρακλήσεις στη Μητρόπολη Παροναξίας

Με ιδιαίτερη κατάνυξη τελέσθηκαν 1 και 2 Αυγούστου, οι δυο πρώτες Ιερές Παρακλήσεις προς την Υπεραγία Θεοτόκο στην Ιερά Μητρόπολη Παροναξίας.

 

Την Πέμπτη 1 Αυγούστου 2024 το απόγευμα στο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Εκατονταπυλιανής Πάρου χοροστάτησε στον Εσπερινό και στην Ακολουθία της Ιεράς Παρακλήσεως, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Χριστουπόλεως κ. Εμμανουήλ, ο οποίος κατά την διάρκεια του Παρακλητικού Κανόνος, κήρυξε τον θείο λόγο.

Στις 2 Αυγούστου 2024 το απόγευμα, στο Ιερό Προσκύνημα χορoστάτησε στις Ακολουθίες ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γέρων Λεοντοπόλεως κ. Γαβριήλ, ο οποίος και κήρυξε τον θείο λόγο προς τους πιστούς.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων