01/09/2023 01/09/2023 Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ενοριακό Ναό Τιμίου Προδρόμου Απόλλωνος Νάξου μετέβη το πρωί της Τρίτης 29 Αυγούστου 2023 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος, ο οποίος χοροστάτησε στον Όρθρο, ευλόγησε τους προσφερθέντες άρτους και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας, πλαισιούμενος από τον Αρχιμ. Νικόλαο Κράσσα, Κληρικό της Ιεράς Μητροπόλεως Νικαίας (ο οποίος και κήρυξε τον θείο λόγο)...
01 Σεπτεμβρίου, 2023 - 20:35
Τελευταία ενημέρωση: 01/09/2023 - 20:58

Πανηγύρισε ο Ιερός Ναός Τιμίου Προδρόμου Απόλλωνος Νάξου

Διαδώστε:
Πανηγύρισε ο Ιερός Ναός Τιμίου Προδρόμου Απόλλωνος Νάξου

Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ενοριακό Ναό Τιμίου Προδρόμου Απόλλωνος Νάξου μετέβη το πρωί της Τρίτης 29 Αυγούστου 2023 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος, ο οποίος χοροστάτησε στον Όρθρο, ευλόγησε τους προσφερθέντες άρτους και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας, πλαισιούμενος από τον Αρχιμ. Νικόλαο Κράσσα, Κληρικό της Ιεράς Μητροπόλεως Νικαίας (ο οποίος και κήρυξε τον θείο λόγο) και τους Διακόνους Νεκτάριο Σκουλάτο και Παναγιώτη Σιαχάμη.

Προ της Απολύσεως ο Σεβασμιώτατος απένειμε το οφφίκιο του Οικονόμου στον τον οικείο Εφημέριο, π. Ηλία Χρυσάκη, αναφερθείς στην ωραία οικογένεια που έχει δημιουργήσει με την καλή του Πρεσβυτέρα Σοφία και στην 6ετή προσφορά του στην Ενορία του Απόλλωνα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων