08/07/2024 08/07/2024 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο επισκέφθηκε σήμερα, Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης μαζί με τον Περιφερειακό Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης, Γ. Τελώνη. “Του παραδώσαμε έναν απινιδωτή, με στόχο να τοποθετηθεί στον Ιερό Ναό του Αποστόλου Ανδρέα στην Πάτρα, ο οποίος έχει μεγάλη επισκεψιμότητα”, έγραψε σε ανάρτησή του...
08 Ιουλίου, 2024 - 16:40

Απινιδωτή απέκτησε ο Ιερός Ναός Αγίου Ανδρέα Πατρών ύστερα από προσφορά της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Διαδώστε:
Απινιδωτή απέκτησε ο Ιερός Ναός Αγίου Ανδρέα Πατρών ύστερα από προσφορά της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο επισκέφθηκε σήμερα, Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης μαζί με τον Περιφερειακό Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης, Γ. Τελώνη.

“Του παραδώσαμε έναν απινιδωτή, με στόχο να τοποθετηθεί στον Ιερό Ναό του Αποστόλου Ανδρέα στην Πάτρα, ο οποίος έχει μεγάλη επισκεψιμότητα”, έγραψε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Φαρμάκης.

“Ευχαριστώ από καρδιάς τον Γ. Τελώνη για την πολύτιμη προσφορά του και συνεχίζουμε τις δράσεις που συμβάλλουν στην ενίσχυση της δημόσιας υγείας, μέσα από την προώθηση συνεργειών με όλους τους φορείς”, πρόσθεσε.

Φωτογραφίες: Facebook Νεκτάριος Φαρμάκης 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων