Ι.Μ. Πατρών
08 Ιουλίου, 2021

Αποκαθιστά την αλήθεια η Ιερά Μητρόπολη Πατρών

Διαδώστε:

Δελτίο Τύπου εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Πατρών με αφορμή τις αιχμές που ακούστηκαν ότι για τους δύο αδελφούς που ευρέθησαν νεκροί στο σπίτι τους δεν ενδιαφέρθηκε κανείς. Ο Σεβασμιώτατος ενημερώνει ότι επιλήφθηκε προσωπικώς του θέματος και έπραξε τα δέοντα της κηδείας των δύο αδελφών.

Δείτε το Δελτίο Τύπου:

Επειδή ηκούσθη και εγράφη περί των δύο αδελφών οι οποίοι ευρέθησαν νεκροί στο σπίτι τους, ότι ουδείς ενδιεφέρθη, και αιχμές αφέθησαν από κάποιους εις βάρος της τοπικής  Εκκλησίας, φέρομεν εις γνώσιν του κοινού, ότι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος προσωπικώς επελήφθη του θέματος σε συνεργασία με τον έχοντα το Γραφείο τελετών, κ. Νταβλούρο, ο οποίος είχε αναλάβει τα της κηδείας και από την πλευρά του έπραξε κατά την καλήν του καρδίαν. Εντολή του Σεβασμιωτάτου η Εκκλησία έπραξε τα δέοντα προς τακτοποίησιν των θεμάτων της κηδείας των δύο αδελφών. Λεπτομέρειες, διά λόγους ευνοήτους, δεν θα αναφέρωμε.

Ταύτα προς αποκατάστασιν της αληθείας και προς αποφυγήν σχολίων εις βάρος της τοπικής Εκκλησίας, η οποία καθημερινώς εκδαπανάται και επιδεικνύει την πατρική της ευαισθησία διά πλείστα όσα θέματα, αντιμετωπίζει η τοπική κοινωνία.

Διαδώστε: