23/03/2022 23/03/2022 Στο πλαίσιο της προσωπικής επικοινωνίας με τους Ιερείς της Μητροπόλεως, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος κατά την διάρκεια της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, τέλεσε την Δευτέρα, την Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων στον Ιερό Ναό της Υπαπαντής του Σωτήρος Καμαρών. Ο Σεβασμιώτατος κήρυξε τον θείο λόγο προς τους συμμετάσχοντες Κληρικούς και Λαϊκούς, όπου αναφέρθηκε στο μεγαλείο...
23 Μαρτίου, 2022 - 12:23

B΄ Περιφερειακή Ιερατική Σύναξη της Μητροπόλεως Πατρών

Διαδώστε:
B΄ Περιφερειακή Ιερατική Σύναξη της Μητροπόλεως Πατρών

Στο πλαίσιο της προσωπικής επικοινωνίας με τους Ιερείς της Μητροπόλεως, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος κατά την διάρκεια της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, τέλεσε την Δευτέρα, την Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων στον Ιερό Ναό της Υπαπαντής του Σωτήρος Καμαρών.

Ο Σεβασμιώτατος κήρυξε τον θείο λόγο προς τους συμμετάσχοντες Κληρικούς και Λαϊκούς, όπου αναφέρθηκε στο μεγαλείο του δύσκολου αγώνα της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής και στην γλυκύτητα του αποτελέσματος, που είναι η συνάντησή μας με τον Εσταυρωμένο και Αναστάντα Κύριό μας.

Μετά την Θεία Λειτουργία πραγματοποιήθηκε η Ιερατική Σύναξη, στο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας Καμαρών, όπου ο Σεβασμιώτατος, μίλησε για πνευματικά και διοικητικά ζητήματα, στους  Εφημερίους των Αρχιερατικών Περιφερειών, Ρίου και Συμπολιτείας, ακολούθησε συζήτηση και αντηλλάγησαν ευχές για το Άγιο Πάσχα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων