16/05/2024 16/05/2024 Σε εγκάρδιο κλίμα υπoδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, στο Γραφείο του στην Πάτρα, τον Υποστράτηγο Απόστολο Τσουλουβή, Διοικητή της ΙV Μεραρχίας Πεζικού «Πελοπόννησος» που εδρεύει στην Τρίπολη. Με την ευκαιρία της παρουσίας του στην Πάτρα ο Διοικητής επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο, προκειμένου να του ευχηθεί  με την ευκαιρία του Αγίου Πάσχα και να λάβει...
16 Μαΐου, 2024 - 18:50
Τελευταία ενημέρωση: 16/05/2024 - 18:46

Ο Διοικητής της ΙV Μεραρχίας Πεζικού «Πελοπόννησος» στον Μητροπολίτη Πατρών

Διαδώστε:
Ο Διοικητής της ΙV Μεραρχίας Πεζικού «Πελοπόννησος» στον Μητροπολίτη Πατρών

Σε εγκάρδιο κλίμα υπoδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, στο Γραφείο του στην Πάτρα, τον Υποστράτηγο Απόστολο Τσουλουβή, Διοικητή της ΙV Μεραρχίας Πεζικού «Πελοπόννησος» που εδρεύει στην Τρίπολη.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του στην Πάτρα ο Διοικητής επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο, προκειμένου να του ευχηθεί  με την ευκαιρία του Αγίου Πάσχα και να λάβει την ευχή του, για την υπηρεσία την οποία ανέλαβε, εσχάτως, στο Στρατόπεδο της Τριπόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε από καρδίας τα δέοντα στον Διοικητή και του προσέφερε, ως ευλογία, μία εικόνα του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων