28/05/2024 28/05/2024 Στον Ιερό Ναό του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου Πατρών, την Δευτέρα 27 Μαϊου 2024, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, τέλεσε την Ιερά Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο και τον Απόστολο Ανδρέα, υπέρ ενισχύσεως και φωτισμού πάντων των μαθητών των διαγωνιζομένων στις Πανελλήνεους Εξετάσεις. Απευθυνόμενος στα παιδιά, ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε να έχουν πίστη στον Θεό, υγεία,...
28 Μαΐου, 2024 - 11:29

Πάτρα: Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο και τον Απόστολο Ανδρέα για τους διαγωνιζόμενους στις Πανελλήνιες εξετάσεις

Διαδώστε:
Πάτρα: Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο και τον Απόστολο Ανδρέα για τους διαγωνιζόμενους στις Πανελλήνιες εξετάσεις

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου Πατρών, την Δευτέρα 27 Μαϊου 2024, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, τέλεσε την Ιερά Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο και τον Απόστολο Ανδρέα, υπέρ ενισχύσεως και φωτισμού πάντων των μαθητών των διαγωνιζομένων στις Πανελλήνεους Εξετάσεις.

Απευθυνόμενος στα παιδιά, ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε να έχουν πίστη στον Θεό, υγεία, θάρρος και αυτοπεποίθηση ώστε να ανταποκριθούν, με την βοήθεια του Θεού, στις απαιτήσεις των καιρών και να εισαχθούν στις Σχολές της επιθυμίας τους, εκπληρώνοντας τους βαθυτάτους πόθους της καρδιάς τους.

Τους διεβεβαίωσε επίσης ότι θα τους συνοδεύη η αγάπη και η προσευχή του, όπως πάντοτε, ιδιατέρως όμως κατ’ αυτάς τας ημέρας.

Καθημερινώς, θα τελήται η Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου παρά τω Επισκοπείω Πατρών και δεήσεις θα αναπέμπωνται για τα παιδιά μας.

Σε όλα τα παιδιά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης έδωσε ως ευλογία από ένα μικρό, επιστήθιο, Σταυρό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων