12/11/2022 12/11/2022 Άνθρωποι κάθε ηλικίας, συρρέουν στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Πειραιά όπου έχει τεθεί προς προσκύνηση η Αγία Ζώνη της Παναγίας μας με τις ουρές που έχουν σχηματιστεί και σήμερα από νωρίς το πρωί να είναι μεγάλες. Φωτογραφίες Μανώλης Δημελάς – ope.gr Υπομονετικά και με ευλάβεια πολίτες από όλον τον κόσμο με προβλήματα υγείας καταθέτουν την ελπίδα τους στην Παναγία για να...
12 Νοεμβρίου, 2022 - 12:46
Τελευταία ενημέρωση: 12/11/2022 - 12:51

Αγία Ζώνη: Φωτορεπορτάζ από την κοσμοσυρροή για προσκύνημα στον Ιερό Ναού Αγίου Νικολάου Πειραιά

Διαδώστε:
Αγία Ζώνη: Φωτορεπορτάζ από την κοσμοσυρροή για προσκύνημα στον Ιερό Ναού Αγίου Νικολάου Πειραιά

Άνθρωποι κάθε ηλικίας, συρρέουν στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Πειραιά όπου έχει τεθεί προς προσκύνηση η Αγία Ζώνη της Παναγίας μας με τις ουρές που έχουν σχηματιστεί και σήμερα από νωρίς το πρωί να είναι μεγάλες.

  • Φωτογραφίες Μανώλης Δημελάς – ope.gr

Υπομονετικά και με ευλάβεια πολίτες από όλον τον κόσμο με προβλήματα υγείας καταθέτουν την ελπίδα τους στην Παναγία για να λάβουν την ίαση.

Σημειώνεται ότι ο μεγάλος αυτός πόθος των ανθρώπων οδήγησε στην απόφαση το προσκύνημα της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου να παραταθεί έως και τη Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου, στη 11 το πρωί, όπως έγραψε νωρίτερα το ope.gr.

Διαβάστε ακόμη:

Πειραιάς: Κοσμοσυρροή για το προσκύνημα στην Αγία Ζώνη (ΦΩΤΟ)

Παράταση για το προσκύνημα της Αγίας Ζώνης μέχρι τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων