Ι.Μ. Πειραιώς
12 Ιουλίου, 2024

Ο Πειραιώς Σεραφείμ στα Summer Camp των Εκπαιδευτηρίων της Μητροπόλεως

Διαδώστε:

Μία ακόμη επίσκεψη στα Εκπαιδευτήρια της τοπικής Εκκλησίας, πραγματοποίησε χθες Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, προκειμένου να ενημερωθεί για την συνέχιση και την λειτουργία των θερινών προγραμμάτων (Summer Camp) που διοργανώνουν για μία ακόμη χρονιά τα Εκπαιδευτήρια της Μητροπόλεως και απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας από 4 έως 14 ετών ανεξάρτητα σε ποιο σχολείο φοιτούν.

Σήμερα Παρασκευή ολοκληρώνεται η 4η περίοδος και την Δευτέρα 15 Ιουλίου θα ξεκινήσει η 5η και τελευταία, για το καλοκαίρι, περίοδος των θερινών μας δραστηριοτήτων. Αξίζει να σημειώσουμε ότι για πρώτη φορά φέτος θα πραγματοποιηθεί μια ακόμα περίοδος, λίγο πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς, από 2 έως 6 Σεπτεμβρίου.

Ο Σεβασμιώτατος αφού διαπίστωσε την άρτια λειτουργία των θερινών προγραμμάτων συνεχάρη και ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι εκδαπανόνται στο έργο αυτό που έχει σκοπό και στόχο την ουσιαστική ψυχαγωγία των παιδιών αυτές τος καλοκαιρινές ημέρες μέσα από δραστηριότητες που τους χαρίζουν γνώσεις και χαρά!

Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν φουσκωτά πολυπαιχνίδια, πισίνα, κολύμβηση, bubble Show, καλλιτεχνικές παραστάσεις, διαγωνισμούς με χιούμορ και έπαθλα – εκπλήξεις, ομαδικά παιχνίδια δράσης, παιχνίδια δεξιοτήτων, ημερήσιες εκδρομές, πρωινό, δεκατιανό, μεσημεριανό, γλυκίσματα και παγωτά από την κουζίνα των Εκπαιδευτηρίων μας, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, επιτραπέζια αντισφαίριση, καθώς επίσης και πληροφορική – ρομποτική, εξάσκηση στα Αγγλικά, καλλιτεχνική απασχόληση, θεατρικό παιχνίδι και πολλά ακόμα.

Για όλους τους συμμετέχοντες το πρόγραμμα αρχίζει στις 08:00 και θα ολοκληρώνεται στις 16:00.

Στα Summer Camp των Εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, η διασκέδαση, οι όμορφες παρέες και τα πολλά χαμόγελα στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας, προσφέρουν ασφάλεια, ενώ το επιστημονικό και παιδαγωγικό προσωπικό, το οποίο είναι εξειδικευμένο στις αθλοπαιδιές, αποτελεί εγγύηση για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές καλέστε στο 210 46 34 113 για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας και στο 210 46 10 915 για τους μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ.

Διαδώστε: