Ι.Μ. Πειραιώς
18 Ιουλίου, 2024

Θεσμός η Συναυλία κατά της φτώχειας από την Ιερά Μητρόπολη Πειριαώς

Διαδώστε:

Ο Χάρης Βαρθακούρης και ο Γιάννης Βαρδής, με τη φιλική συμμετοχή του Κώστα Καραφώτη θα τραγουδήσουν στην Φιλανθρωπική Συναυλία που διοργανώνει, για μία ακόμη φορά, η Ι.Μητρόπολη Πειραιώς με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής και την συνεργασία του Δήμου Πειραιά, τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024, στις 20:00, στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά.

Η συναυλία αυτή, η οποία αποτελεί πλέον θεσμό για την Μητρόπολη Πειραιώς, πραγματοποιείται με σκοπό την ενίσχυση του πολύπλευρου φιλανθρωπικού έργου της τοπικής μας Εκκλησίας, προκειμένου να καλυφθούν σημαντικές ανάγκες συνανθρώπων μας που αναζητούν στήριγμα και βοήθεια στην δύσκολη καθημερινότητα που βιώνουν.

Θυμίζουμε ότι η Ι. Μητρόπολη Πειραιώς στηρίζει πολύτεκνες οικογένειες, μοναχικά άτομα, ανήμπορους ηλικιωμένους, ασθενείς, εξαρτημένους από ουσίες νέους, πυρόπληκτους και τους αστέγους αδελφούς μας.

Ας στηρίξουμε και εμείς την μεγάλη φιλανθρωπική δράση της Πειραϊκής Εκκλησίας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Στην εκδήλωση, την οποία θα παρουσιάσουν ο Ντίνος Σιωμόπουλος, η Στέλλα Γκαντώνα και ο Δημήτρης Αλφιέρης, θα συμμετάσχει και η μαθητική χορωδία των Εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

Διάθεση προσκλήσεων γίνεται από τους Ιερούς Ναούς και το Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό «Πειραϊκή Εκκλησία», από τα Εκπαιδευτήρια της τοπικής μας Εκκλησίας, από τον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πειραιώς έναντι του σταθμού METRO και ηλεκτρονικά από τo ticketservices.gr

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2104118646 και στο 2104122625.

Διαδώστε: