02/07/2024 03/07/2024 Στην Ουγκάντα έφτασε ιεραποστολική ομάδα με επικεφαλής τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίο για δωδεκαήμερη επίσκεψη. Μετά από ένα πολύωρο ταξίδι, τους επισκέπτες υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας Καμπάλα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καμπάλας κ. Ιερώνυμος, μαζί με τους ιερείς π. Νικόλαο και π. Χριστοφόρο. Το πρωί της Δευτέρας 1ης Ιουλίου 2024, τον Σεβασμιώτατο...
02 Ιουλίου, 2024 - 17:55
Τελευταία ενημέρωση: 03/07/2024 - 0:25

Επίσκεψη Μητροπολίτη Κιλκισίου στην Ουγκάντα

Διαδώστε:
Επίσκεψη Μητροπολίτη Κιλκισίου στην Ουγκάντα

Στην Ουγκάντα έφτασε ιεραποστολική ομάδα με επικεφαλής τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίο για δωδεκαήμερη επίσκεψη.

Μετά από ένα πολύωρο ταξίδι, τους επισκέπτες υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας Καμπάλα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καμπάλας κ. Ιερώνυμος, μαζί με τους ιερείς π. Νικόλαο και π. Χριστοφόρο.

Το πρωί της Δευτέρας 1ης Ιουλίου 2024, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίο υποδέχτηκε με τη συνοδεία του, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καμπάλας κ. Ιερώνυμος, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σωζούσης κ. Ιννοκεντίου και πλήθος Ορθοδόξου λαού.

Ακολούθως, η  ιεραποστολική ομάδα επισκέφθηκε δομές της Ιεράς Μητροπόλεως Καμπάλας: την Ένωση Φιλοπτώχου Γυναικών, το Νοσοκομείο του Τιμίου Σταυρού, το Δημοτικό, το Γυμνάσιο και το Λύκειο Σχολείο της Ιεράς Μητροπόλεως, τα μαγειρεία των μαθητών και τέλος το Επισκοπείο.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος είχε τη χαρά να συνομιλήσει – μεταξύ άλλων υπευθύνων του Ιεραποστολικού έργου – με τους ιατρούς του Νοσοκομείου, με τους καθηγητές και με τους μαθητές των Σχολείων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων