13/09/2024 13/09/2024 Εν αναμονή της επισκέψεως του Παναγιώτατου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου στην Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου, συνεχίζονται οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις με αφορμή την συμπλήρωση 100 χρόνων από την ανύψωση της Επισκοπής Πολυανής σε Μητρόπολη. Έτσι, την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024, στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς, διεξήχθη ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ Βετεράνων της Ε.Π.Σ. Κιλκίς και Βετεράνων της...
13 Σεπτεμβρίου, 2024 - 20:08
Τελευταία ενημέρωση: 13/09/2024 - 20:31

Φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας για το φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκισίου

Διαδώστε:
Φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας για το φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκισίου

Εν αναμονή της επισκέψεως του Παναγιώτατου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου στην Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου, συνεχίζονται οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις με αφορμή την συμπλήρωση 100 χρόνων από την ανύψωση της Επισκοπής Πολυανής σε Μητρόπολη.

Έτσι, την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024, στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς, διεξήχθη ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ Βετεράνων της Ε.Π.Σ. Κιλκίς και Βετεράνων της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. με τα έσοδα του αγώνα να διατίθενται για το κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της Μητροπόλεως.

Μετά την λήξη του αγώνα (ο οποίος, για την ιστορία, έληξε ισόπαλος με σκορ 4-4), ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος συνεχάρη τους συμμετέχοντες και τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους στον αθλητισμό αλλά και για τις κοινωνικές τους ευαισθησίες.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με δείπνο προς παλαίμαχους ποδοσφαιριστές και την ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων