07/08/2024 07/08/2024 Με τη δέουσα λαμπρότητα πανηγύρισε ο Ιερός Μητροπολιτικός Ναός της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Κιλκίς.   Τη Δευτέρα 5 Αυγούστου 2024, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυάνης και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος χοροστάτησε στον Πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος. Στην ακολουθία ομιλητής υπήρξε ο Αρχιμ.Βαρθολομαίος Τασιούλης. Μετά τον Εσπερινό τελέσθηκε η Περιφορά...
07 Αυγούστου, 2024 - 19:48
Τελευταία ενημέρωση: 07/08/2024 - 19:23

Πανήγυρη Μητροπολιτικού Ναού Μεταμορφώσεως στο Κιλκίς

Διαδώστε:
Πανήγυρη Μητροπολιτικού Ναού Μεταμορφώσεως στο Κιλκίς

Με τη δέουσα λαμπρότητα πανηγύρισε ο Ιερός Μητροπολιτικός Ναός της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Κιλκίς.

 

Τη Δευτέρα 5 Αυγούστου 2024, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυάνης και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος χοροστάτησε στον Πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος. Στην ακολουθία ομιλητής υπήρξε ο Αρχιμ.Βαρθολομαίος Τασιούλης. Μετά τον Εσπερινό τελέσθηκε η Περιφορά της Ιεράς Εικόνος στους δρόμους της πόλεώς μας.

Την Τρίτη 6 Αυγούστου 2024, τελέσθηκε η Θεία Ευχαριστία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού για τον εορτασμό της Δεσποτικής Εορτής της Μεταμορφώσεως προεξάρχοντος του οικείου Μητροπολίτη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων