21/09/2024 21/09/2024 Την Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2024, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος μετέβη στο Δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνης, όπου τέλεσε τον Αγιασμό για την έναρξη του νέου Δικαστικού Έτους. Σύσσωμο το δικαστικό και δικηγορικό σώμα του Πρωτοδικείου Ρεθύμνου παρέστη στην τελετή του Αγιασμού, μετά το πέρας της οποίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Πρόδρομος ευχήθηκε...
21 Σεπτεμβρίου, 2024 - 21:30
Τελευταία ενημέρωση: 21/09/2024 - 20:53

Αγιασμός στο Δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνης για το νέο δικαστικό έτος

Διαδώστε:
Αγιασμός στο Δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνης για το νέο δικαστικό έτος

Την Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2024, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος μετέβη στο Δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνης, όπου τέλεσε τον Αγιασμό για την έναρξη του νέου Δικαστικού Έτους.

Σύσσωμο το δικαστικό και δικηγορικό σώμα του Πρωτοδικείου Ρεθύμνου παρέστη στην τελετή του Αγιασμού, μετά το πέρας της οποίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Πρόδρομος ευχήθηκε στους λειτουργούς της δικαιοσύνης να έχουν πλούσια την ευλογία του Δικαιοκρίτου Θεού στο πολυεύθυνο και επίμοχθο έργο που επιτελούν, επισημαίνοντας ότι ο Θεσμός της Δικαιοσύνης παραμένει ακόμη ψηλά στις συνειδήσεις των ανθρώπων και αυτό πρέπει πάση θυσία να διατηρηθεί και να διακρατηθεί στους δύσκολους και μπερδεμένους καιρούς, στους οποίους ζούμε.

Μετά το πέρας του Αγιασμού, ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους δικαστές, τους εισαγγελείς, τους δικηγόρους και τους εργαζομένους στο Δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνης και να τους ευχηθεί πλούσια τη χάρη και την ευλογία του Θεού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων