06/06/2024 06/06/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος διόρισε στη θέση του Ιεροκήρυκος της Ιεράς Μητροπόλεως, από 1ης Ιουνίου 2024, τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Άνθιμο Μαντζουράνη, προς τον οποίο ο Ποιμενάρχης ευχήθηκε καλή δύναμη και πάσα παρά Θεού ενίσχυση για την εκπλήρωση και των νέων αυτών καθηκόντων, τα οποία αναλαμβάνει στην Τοπική Εκκλησία. Ο π. Άνθιμος...
06 Ιουνίου, 2024 - 11:12

Διορισμός Ιεροκήρυκα στην Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου

Διαδώστε:
Διορισμός Ιεροκήρυκα στην Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος διόρισε στη θέση του Ιεροκήρυκος της Ιεράς Μητροπόλεως, από 1ης Ιουνίου 2024, τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Άνθιμο Μαντζουράνη, προς τον οποίο ο Ποιμενάρχης ευχήθηκε καλή δύναμη και πάσα παρά Θεού ενίσχυση για την εκπλήρωση και των νέων αυτών καθηκόντων, τα οποία αναλαμβάνει στην Τοπική Εκκλησία.

Ο π. Άνθιμος θα συνεχίσει παράλληλα και την μέχρι τώρα εκκλησιαστική του διακονία ως Ιεροεπιστάτης του Ιερού Μετοχίου Αγίου Παύλου Γάλλου της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Αρκαδίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων