19/04/2024 20/04/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος υποδέχθηκε, στο γραφείο του, το πρωί της Τετάρτης, 17ης Απριλίου 2024, τον νέο Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρεθύμνου, Πύραρχο κ. Κωνσταντίνο Θεοδοσίου, στο πλαίσιο της πριν από λίγο καιρό ανάληψης των καθηκόντων του. Ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε το νέο Διοικητή και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα ευθυνοφόρα καθήκοντά...
19 Απριλίου, 2024 - 20:52
Τελευταία ενημέρωση: 20/04/2024 - 0:39

Επίσκεψη του νέου Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρεθύμνου στον Μητροπολίτη Πρόδρομο

Διαδώστε:
Επίσκεψη του νέου Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρεθύμνου στον Μητροπολίτη Πρόδρομο

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος υποδέχθηκε, στο γραφείο του, το πρωί της Τετάρτης, 17ης Απριλίου 2024, τον νέο Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρεθύμνου, Πύραρχο κ. Κωνσταντίνο Θεοδοσίου, στο πλαίσιο της πριν από λίγο καιρό ανάληψης των καθηκόντων του.

Ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε το νέο Διοικητή και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα ευθυνοφόρα καθήκοντά του, διαβεβαιώνοντας ότι η Τοπική Εκκλησία θα βρίσκεται πάντοτε αλληλέγγυα στο έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος ευχήθηκε στο νέο Διοικητή να έχει δυνάμεις και την από Θεού ενίσχυση για την αντιμετώπιση όλων των αναγκών ενόψει της επερχόμενης αντιπυρικής περιόδου.

Ο κ. Θεοδοσίου ευχαρίστησε θερμά τον Σεβασμιώτατο και ζήτησε την ευχή και τις ευλογίες του για την ευόδωση του έργου που έχει αναλάβει.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων