28/05/2024 28/05/2024 Το μεσημέρι της Παρασκευής, 24 Μαΐου 2024, ο κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, πρώην Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, επικεφαλής της ομάδας των Ευρωβουλευτών του κόμματός του και εκ νέου υποψήφιος Ευρωβουλευτής, επισκέφθηκε, στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομο. Έγινε εποικοδομητική συζήτηση για διάφορα θέματα της...
28 Μαΐου, 2024 - 15:55
Τελευταία ενημέρωση: 28/05/2024 - 15:24

Επίσκεψη του υποψήφιου Ευρωβουλευτή, Ευάγγελου Μεϊμαράκη, στον Μητροπολίτη Ρεθύμνης

Διαδώστε:
Επίσκεψη του υποψήφιου Ευρωβουλευτή, Ευάγγελου Μεϊμαράκη, στον Μητροπολίτη Ρεθύμνης

Το μεσημέρι της Παρασκευής, 24 Μαΐου 2024, ο κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, πρώην Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, επικεφαλής της ομάδας των Ευρωβουλευτών του κόμματός του και εκ νέου υποψήφιος Ευρωβουλευτής, επισκέφθηκε, στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομο.

Έγινε εποικοδομητική συζήτηση για διάφορα θέματα της επικαιρότητας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ. Πρόδρομος επεσήμανε στον κ. Μεϊμαράκη τη σπουδαιότητα της φετινής χρονιάς για την Τοπική μας Εκκλησία, καθώς συμπληρώνονται 200 έτη από τη μαρτυρική τελείωση των εν Ρεθύμνη Αγίων Τεσσάρων Νεομαρτύρων, Μανουήλ, Αγγελή, Γεωργίου και Νικολάου, και του προσέφερε, ως αναμνηστικό δώρο, απεικόνιση της ιστορικής Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Αρκαδίου, συμβόλου αγώνων και ελευθερίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων