22/10/2024 22/10/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος χοροστάτησε, στις 20 Οκτωβρίου, κατά τον Όρθρο και τέλεσε την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, καθώς και την Δοξολογία, στον Ιερό Ναό Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων Ρεθύμνης, επί τη εορτή του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Αρτεμίου, Προστάτη και Εφόρου της Ελληνικής Αστυνομίας. Παρέστησαν οι τοπικές Αρχές, ο Αστυνομικός Διευθυντής Νομού Ρεθύμνης, Ταξίαρχος...
22 Οκτωβρίου, 2024 - 15:29
Τελευταία ενημέρωση: 22/10/2024 - 14:01

Η εορτή του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Αρτεμίου, Προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας στην Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης

Διαδώστε:
Η εορτή του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Αρτεμίου, Προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας στην Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος χοροστάτησε, στις 20 Οκτωβρίου, κατά τον Όρθρο και τέλεσε την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, καθώς και την Δοξολογία, στον Ιερό Ναό Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων Ρεθύμνης, επί τη εορτή του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Αρτεμίου, Προστάτη και Εφόρου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Παρέστησαν οι τοπικές Αρχές, ο Αστυνομικός Διευθυντής Νομού Ρεθύμνης, Ταξίαρχος κ. Εμμανουήλ Παπαδάκης, Αξιωματικοί και λοιπό προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Νομού Ρεθύμνης.

Ο Σεβασμιώτατος, μετά την ανάγνωση του μηνύματος του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, ευχήθηκε προς όλους καλή δύναμη στην επιτέλεση του υψηλού και ευθυνοφόρου έργου τους για την ασφάλεια και την ευταξία στον τόπο μας.

Στη συνέχεια, ο Σεβασμιώτατος μετείχε στη δεξίωση, την οποία παρέθεσε η Αστυνομική Διεύθυνση Νομού Ρεθύμνης, όπου ευχήθηκε καταλλήλως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων