20/04/2024 20/04/2024 Με ιδιαίτερη χαρά ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος υποδέχθηκε, στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, μαθητές της Γ΄ Τάξεως του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου, συνοδευόμενους από τον Διευθυντή και Δασκάλους του Σχολείου. Ο Σεβασμιώτατος είχε μια υπέροχη συζήτηση με τα παιδιά και με χαρά διαπίστωσε τις γνώσεις τους για τα θέματα της πίστης, συζητώντας...
20 Απριλίου, 2024 - 17:16
Τελευταία ενημέρωση: 20/04/2024 - 17:13

Μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου στον Μητροπολίτη Πρόδρομο

Διαδώστε:
Μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου στον Μητροπολίτη Πρόδρομο

Με ιδιαίτερη χαρά ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος υποδέχθηκε, στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, μαθητές της Γ΄ Τάξεως του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου, συνοδευόμενους από τον Διευθυντή και Δασκάλους του Σχολείου.

Ο Σεβασμιώτατος είχε μια υπέροχη συζήτηση με τα παιδιά και με χαρά διαπίστωσε τις γνώσεις τους για τα θέματα της πίστης, συζητώντας για την Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα και για τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν σε αυτήν.

Επίσης διένειμε στους μικρούς μαθητές ευλογίες και συνεχάρη για το επίπεδο της εκπαίδευσης τον Διευθυντή και τους Εκπαιδευτικούς του Σχολείου, καθώς και τα παιδιά για την ευστροφία και την προθυμία τους στην όμορφη αυτή συνάντηση, και υποσχέθηκε ότι σύντομα θα επισκεφθεί το Σχολείο για να ανταποδώσει την επίσκεψη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων