18/09/2024 18/09/2024 Mέλη του Διοικητικού συμβουλίου της ΧΕΝ Ρεθύμνου, με επικεφαλής την Πρόεδρο κ. Άννα Ζαχαριουδάκη-Ραπτάκη, επισκέφθηκαν, το απόγευμα της 17ης Σεπτεμβρίου 2024, στο Κέντρο Πολιτισμικής και Κοινωνικής Διακονίας «ΘΕΟΜΗΤΩΡ», τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομο. Η επίσκεψη έγινε για την ενημέρωση του Σεβασμιωτάτου σχετικά με την εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί από την ΧΕΝ Ρεθύμνου...
18 Σεπτεμβρίου, 2024 - 17:41
Τελευταία ενημέρωση: 18/09/2024 - 16:39

Μέλη του ΔΣ ΧΕΝ Ρεθύμνου στον Μητροπολίτης Ρεθύμνης

Διαδώστε:
Μέλη του ΔΣ ΧΕΝ Ρεθύμνου στον Μητροπολίτης Ρεθύμνης

Mέλη του Διοικητικού συμβουλίου της ΧΕΝ Ρεθύμνου, με επικεφαλής την Πρόεδρο κ. Άννα Ζαχαριουδάκη-Ραπτάκη, επισκέφθηκαν, το απόγευμα της 17ης Σεπτεμβρίου 2024, στο Κέντρο Πολιτισμικής και Κοινωνικής Διακονίας «ΘΕΟΜΗΤΩΡ», τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομο.

Η επίσκεψη έγινε για την ενημέρωση του Σεβασμιωτάτου σχετικά με την εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί από την ΧΕΝ Ρεθύμνου και τον Σύλλογο «ΑΓΑΠΗ», για τις 16 Οκτωβρίου 2024, με την ευκαιρία των 200 χρόνων από το μαρτύριο των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων του Ρεθύμνου και των 40 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου Ατόμων με Νοητική Στέρηση και άλλες αναπηρίες «ΑΓΑΠΗ».

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί θεατρικό δρώμενο για τους Άγιους Τέσσερεις Μάρτυρες από τους ωφελούμενους του ΚΔΗΦΑΜΕΑ του Συλλόγου «ΑΓΑΠΗ».

Ο Σεβασμιώτατος με λόγια αγάπης επαίνεσε τις δράσεις συνεργασίας της ΧΕΝ με τον Σύλλογο «ΑΓΑΠΗ» και έδωσε την ευλογία του ευχόμενος καλή επιτυχία στην εκδήλωση.

Στην συνάντηση, για τον καλύτερο προγραμματισμό της εκδήλωσης, συμμετείχε και το μέλος του Διοικητικού Συμβούλιου και Γενικός Διευθυντής του Συλλόγου «ΑΓΑΠΗ», κ. Εμμανουήλ Ραπτάκης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων