04/02/2024 04/02/2024 Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος είχε τη χαρά να επισκεφθεί στις 2 Φεβρουαρίου το Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου, όπου έγινε δεκτός από τον Διοικητή του Τμήματος, Αστυνομικό Διευθυντή κ. Σπυρίδωνα Γερμανάκη, το λοιπό προσωπικό, τους εργαζομένους, καθώς και τους 166 Δοκίμους Αστυφύλακες, σπουδαστές του Τμήματος. Ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα του Τμήματος Δοκίμων...
04 Φεβρουαρίου, 2024 - 15:34
Τελευταία ενημέρωση: 04/02/2024 - 15:08

Ο Μητροπολίτης Πρόδρομος στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Πρόδρομος στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου

Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος είχε τη χαρά να επισκεφθεί στις 2 Φεβρουαρίου το Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου, όπου έγινε δεκτός από τον Διοικητή του Τμήματος, Αστυνομικό Διευθυντή κ. Σπυρίδωνα Γερμανάκη, το λοιπό προσωπικό, τους εργαζομένους, καθώς και τους 166 Δοκίμους Αστυφύλακες, σπουδαστές του Τμήματος.

Ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου και ευχήθηκε κατάλληλα σε όλους τους παρισταμένους, συγχαίροντας τον κ. Διοικητή για την πρόσφατη προαγωγή του στο βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντού και προτρέποντας όλους τους σπουδαστές του Τμήματος πάντοτε να τιμούν πάντοτε τη στολή και την αποστολή τους, για την ευταξία στον τόπο μας, και να εκπληρώνουν ευσυνείδητα τα καθήκοντα που τους ανατίθενται.

Μάλιστα, ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε με ιδιαίτερη συγκίνηση στη συμβολή Δοκίμων Αστυφυλάκων στην προετοιμασία και τη λιτάνευση της ιστορικής πρώτης Ιεράς Εικόνος των εν Ρεθύμνη Αγίων Τεσσάρων Νεομαρτύρων, από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων της πόλεώς μας, το πρωί της Κυριακής, 28ης Ιανουαρίου 2024.

Τέλος, ο Επίσκοπός μας ευχήθηκε σε όλους να έχουν πάντοτε πλούσια τη χάρη και την πρεσβεία των Αγίων Τεσσάρων Νεομαρτύρων και να εμπνέονται από το ηρωικό τους φρόνημα και το παράδειγμά τους.

Ο Σεβασμιώτατος, στη συνέχεια, παρεκάθησε στην τράπεζα, μαζί με τον Διοικητή, το προσωπικό και τους σπουδαστές του Τμήματος, και διένειμε ως ευλογία την επετειακή εικόνα των Αγίων Τεσσάρων Νεομαρτύρων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων