22/10/2024 22/10/2024 Το απόγευμα του Σαββάτου, 19 Οκτωβρίου 2024, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος έθεσε τον θεμέλιο λίθο στον υπό ανέγερση Ιερό Ναό του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου, στον οικισμό Αβδελλά της Ενορίας Αγίου Μάμαντος Μυλοποτάμου. Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τους κτήτορες του Ιερού Ναού και ευχήθηκε άρτια και αίσια την ολοκλήρωση του ιερού τούτου...
22 Οκτωβρίου, 2024 - 11:21
Τελευταία ενημέρωση: 22/10/2024 - 11:26

Ο Ρεθύμνης Πρόδρομος έθεσε τον θεμέλιο λίθο σε υπό ανέγερση ναό του Αγίου Παϊσίου

Διαδώστε:
Ο Ρεθύμνης Πρόδρομος έθεσε τον θεμέλιο λίθο σε υπό ανέγερση ναό του Αγίου Παϊσίου

Το απόγευμα του Σαββάτου, 19 Οκτωβρίου 2024, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος έθεσε τον θεμέλιο λίθο στον υπό ανέγερση Ιερό Ναό του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου, στον οικισμό Αβδελλά της Ενορίας Αγίου Μάμαντος Μυλοποτάμου.

Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τους κτήτορες του Ιερού Ναού και ευχήθηκε άρτια και αίσια την ολοκλήρωση του ιερού τούτου έργου, για να τελεσθούν και τα Θυρανοίξια και η Θεία Λειτουργία εις δόξαν Θεού και τιμή του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου.

Ακολούθως προσφέρθηκε εόρτιο κέρασμα στην παρακείμενη οικία των κτητόρων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων