03/07/2024 03/07/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος, το απόγευμα της Δευτέρας, 1 Ιουλίου 2024, στο Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνης, τέλεσε τον Αγιασμό για την έναρξη της Γιορτής Κρητικής Διατροφής, την οποία συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης, ο Δήμος Ρεθύμνης και το Επιμελητήριο Ρεθύμνης, με τη συμμετοχή πολλών ανθρώπων και φορέων που δραστηριοποιούνται στον τόπο....
03 Ιουλίου, 2024 - 13:33
Τελευταία ενημέρωση: 03/07/2024 - 13:50

Ο Σύλλογος «ΑΓΑΠΗ» για πρώτη φορά στη γιορτή Κρητικής διατροφής

Διαδώστε:
Ο Σύλλογος «ΑΓΑΠΗ» για πρώτη φορά στη γιορτή Κρητικής διατροφής

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος, το απόγευμα της Δευτέρας, 1 Ιουλίου 2024, στο Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνης, τέλεσε τον Αγιασμό για την έναρξη της Γιορτής Κρητικής Διατροφής, την οποία συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης, ο Δήμος Ρεθύμνης και το Επιμελητήριο Ρεθύμνης, με τη συμμετοχή πολλών ανθρώπων και φορέων που δραστηριοποιούνται στον τόπο.

Σημειώνεται με χαρά, ότι για πρώτη φορά στους εκθέτες της Γιορτής Κρητικής Διατροφής, που αποτελεί σημαντικό θεσμό για τον τόπο μας, συμμετέχει και ο Σύλλογος «ΑΓΑΠΗ» με δικό του περίπτερο.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Πρόδρομος, ως Πρόεδρος του Συλλόγου «ΑΓΑΠΗ», ευχαριστεί θερμά τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τους εργαζομένους και τους ωφελουμένους, καθώς και όλους τους φίλους του Συλλόγου, και για την όμορφη αυτή πρωτοβουλία και δράση, η οποία προβάλλει το σπουδαίο επιτελούμενο έργο από τον ιστορικό τούτο Σύλλογο στον τόπο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων