16/06/2024 16/06/2024 Την Πέμπτη 2ο Ιουνίου στις 19:30, στον Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Χαρακιανής Μυλοποτάμου της Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου Ατάλης- Μπαλή, με την ευλογία και παρουσία του Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Προδρόμου, θα πραγματοποιηθεί ομιλία του Γέροντος Παταπίου Καυσοκαλυβίτη, Δρ Θεολογίας, με θέμα «Οι Άγιοι Νεομάρτυρες του Γένους: Φως στο σκοτάδι μετά την Άλωση της Πόλης».
16 Ιουνίου, 2024 - 17:42
Τελευταία ενημέρωση: 16/06/2024 - 17:43

Ομιλία του Γέροντος Παταπίου Καυσοκαλυβίτη με θέμα «Οι Άγιοι Νεομάρτυρες του Γένους: Φως στο σκοτάδι μετά την Άλωση της Πόλης»

Διαδώστε:
Ομιλία του Γέροντος Παταπίου Καυσοκαλυβίτη με θέμα «Οι Άγιοι Νεομάρτυρες του Γένους: Φως στο σκοτάδι μετά την Άλωση της Πόλης»

Την Πέμπτη 2ο Ιουνίου στις 19:30, στον Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Χαρακιανής Μυλοποτάμου της Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου Ατάλης- Μπαλή, με την ευλογία και παρουσία του Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Προδρόμου, θα πραγματοποιηθεί ομιλία του Γέροντος Παταπίου Καυσοκαλυβίτη, Δρ Θεολογίας, με θέμα «Οι Άγιοι Νεομάρτυρες του Γένους: Φως στο σκοτάδι μετά την Άλωση της Πόλης».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων