06/09/2022 06/09/2022 Την Τετάρτη 7 και την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου  κατά την οποία η Αγία μας Εκκλησία εορτάζει το Γενέθλιο της Θεοτόκου,  πανηγυρίζει ο ιστορικός ναός της Παναγίας Μυριοκεφάλων της Ι.Μ Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου. Ο ιστορικός ανεγέρθηκε στις αρχές του 11ου αιώνα από τον  Όσιο Ιωάννη τον Ξένο, όπου και φυλάσσεται η Εικόνα της Παναγίας Αντιφωνητρίας. Το...
06 Σεπτεμβρίου, 2022 - 17:30
Τελευταία ενημέρωση: 06/09/2022 - 17:01

Παναγία Αντιφωνήτρια: Το Γενέθλιο της Παναγίας στα Μυριοκέφαλα

Διαδώστε:
Παναγία Αντιφωνήτρια: Το Γενέθλιο της Παναγίας στα Μυριοκέφαλα

Την Τετάρτη 7 και την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου  κατά την οποία η Αγία μας Εκκλησία εορτάζει το Γενέθλιο της Θεοτόκου,  πανηγυρίζει ο ιστορικός ναός της Παναγίας Μυριοκεφάλων της Ι.Μ Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου.

Ο ιστορικός ανεγέρθηκε στις αρχές του 11ου αιώνα από τον  Όσιο Ιωάννη τον Ξένο, όπου και φυλάσσεται η Εικόνα της Παναγίας Αντιφωνητρίας.

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο της Ενορίας Γενεθλίου της Θεοτόκου Μυριοκεφάλων σας προσκαλεί στην Ιερά Πανήγυρη της Παναγίας μας, σύμφωνα με το πρόγραμμα που ακολουθεί.

 

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022 (Παραμονή της Εορτής)

7.00 μ.μ.: Ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του  Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ.κ. ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ.

9.30 μ.μ.: Η Ιερά Παράκλησις της Παναγίας.

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022 (Κυριώνυμος ημέρα της Εορτής)

7.30 π.μ.: Ο Όρθρος και η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ.κ. Προδρόμου.

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022

(Η Σύναξη της Θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας Αντιφωνητρίας Μυριοκεφάλων)

7.30 π.μ.: Ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων