19/06/2024 19/06/2024 Την 24 Ιουνίου, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία τιμά το Γενέσιον του τιμίου ενδόξου Προφήτου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου, εορτάζει τα ονομαστήριά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος. Το πρόγραμμα του εφετινού εορτασμού έχει ως εξής: Την παραμονή της Εορτής, Κυριακή 23η Ιουνίου 2024, και από ώρας 7:00 μ.μ., θα τελεσθεί...
19 Ιουνίου, 2024 - 9:14
Τελευταία ενημέρωση: 19/06/2024 - 9:34

Πρόγραμμα ονομαστηρίων Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου Προδρόμου

Διαδώστε:
Πρόγραμμα ονομαστηρίων Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου Προδρόμου

Την 24 Ιουνίου, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία τιμά το Γενέσιον του τιμίου ενδόξου Προφήτου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου, εορτάζει τα ονομαστήριά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος.

Το πρόγραμμα του εφετινού εορτασμού έχει ως εξής:

Την παραμονή της Εορτής, Κυριακή 23η Ιουνίου 2024, και από ώρας 7:00 μ.μ., θα τελεσθεί ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Ατάλης-Μπαλή, κατά τον οποίο θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης.

Το πρωί της κυριωνύμου ημέρας της Εορτής, Δευτέρας του Αγίου Πνεύματος, 24ης Ιουνίου 2024, και από ώρας 7:00 π.μ., ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Πρόδρομος θα προεξάρχει των Ιερών Ακολουθιών του Όρθρου και της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Ατάλης-Μπαλή.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, και από ώρας 7:00 μ.μ., ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ. Πρόδρομος προσκαλεί όλους τους ανθρώπους του τόπου μας να συμμετάσχουν στην Εορταστική Εκδήλωση Λήξης Μαθημάτων των Κατηχητικών Σχολείων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Πολιτισμικής και Κοινωνικής Διακονίας «ΘΕΟΜΗΤΩΡ», θεωρώντας το εγκάρδιο χειροκρότημα αγάπης για τα παιδιά μας ως τις καλύτερες ευχές και το πολυτιμότερο δώρο για τον ίδιο και την Τοπική Εκκλησία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων