28/03/2022 29/03/2022 Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώσθηκε ο νέος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος. Περνά τη νόσο ελαφρά και ασυμπτωματικά. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο Σεβασμιώτατος είναι ασυμπτωματικός και πλήρως εμβολιασμένος, ενώ η διάγνωση προέκυψε έπειτα από εξέταση στην οποία υπεβλήθη. Στη σχετική ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου αναφέρονται τα εξής: «Τα Γραφεία της...
28 Μαρτίου, 2022 - 22:01
Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2022 - 4:19

Θετικός στον κορωνοϊό ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης

Διαδώστε:
Θετικός στον κορωνοϊό ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώσθηκε ο νέος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος. Περνά τη νόσο ελαφρά και ασυμπτωματικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο Σεβασμιώτατος είναι ασυμπτωματικός και πλήρως εμβολιασμένος, ενώ η διάγνωση προέκυψε έπειτα από εξέταση στην οποία υπεβλήθη.

Στη σχετική ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου αναφέρονται τα εξής:

«Τα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού θα παραμείνουν κλειστά μέχρι και την προσεχή Παρασκευή».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων