11/07/2024 11/07/2024 Την Κυριακή 7 Ιουλίου 2024 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρόδου κ. Κύριλλος προέστη της Θείας Λειτουργίας στον ενοριακό ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Παστίδας. Πριν την απόλυση της Θείας Λειτουργίας εξέφρασε με θερμούς λόγους την ευαρέσκεια της Εκκλησίας στον συνταξιοδοτηθέντα Εφημέριο της Ιεράς Μητροπόλεως π. Μιχαήλ Καψάλη, ο οποίος επί σειρά ετών διακόνησε στην ως άνω Ενορία...
11 Ιουλίου, 2024 - 13:12
Τελευταία ενημέρωση: 11/07/2024 - 12:46

Απόδοση τιμής στον π. Μιχαήλ Καψάλη από τον Μητροπολίτη Ρόδου

Διαδώστε:
Απόδοση τιμής στον π. Μιχαήλ Καψάλη από τον Μητροπολίτη Ρόδου

Την Κυριακή 7 Ιουλίου 2024 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρόδου κ. Κύριλλος προέστη της Θείας Λειτουργίας στον ενοριακό ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Παστίδας.

Πριν την απόλυση της Θείας Λειτουργίας εξέφρασε με θερμούς λόγους την ευαρέσκεια της Εκκλησίας στον συνταξιοδοτηθέντα Εφημέριο της Ιεράς Μητροπόλεως π. Μιχαήλ Καψάλη, ο οποίος επί σειρά ετών διακόνησε στην ως άνω Ενορία και κατόπιν στην ιερά Μονή Φιλερήμου, και του απέδωσε την ανώτατη τιμητική διάκριση της τοπικής Εκκλησίας, τον Χρυσούν Σταυρό των Μητροπόλεων του Οικουμενικού Πατριαρχεία στα Δωδεκάνησα.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων