13/10/2024 13/10/2024 Με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ρόδου κ. Κύριλλο συναντήθηκε την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024 αντιπροσωπεία μελών του υπό σύσταση Πανελληνίου Συλλόγου Τριτέκνων Εκπαιδευτικών (ΠΑ.ΣΥ.Τ.Ε.) «Η Σοφία», που έχει έδρα την Ρόδο. Η συντονίστρια του Συλλόγου κ. Μαριάννα Νικολάου ενημέρωσε τον Σεβασμιώτατο για τον σκοπό ίδρυσης του Συλλόγου, παρουσιάζοντας τις ανάγκες των τριτέκνων εκπαιδευτικών και παράλληλα τις...
13 Οκτωβρίου, 2024 - 11:08
Τελευταία ενημέρωση: 13/10/2024 - 11:21

Στο πλευρό του Συλλόγου Τριτέκνων Εκπαιδευτικών ο Μητροπολίτης Ρόδου

Διαδώστε:
Στο πλευρό του Συλλόγου Τριτέκνων Εκπαιδευτικών ο Μητροπολίτης Ρόδου

Με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ρόδου κ. Κύριλλο συναντήθηκε την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024 αντιπροσωπεία μελών του υπό σύσταση Πανελληνίου Συλλόγου Τριτέκνων Εκπαιδευτικών (ΠΑ.ΣΥ.Τ.Ε.) «Η Σοφία», που έχει έδρα την Ρόδο.

Η συντονίστρια του Συλλόγου κ. Μαριάννα Νικολάου ενημέρωσε τον Σεβασμιώτατο για τον σκοπό ίδρυσης του Συλλόγου, παρουσιάζοντας τις ανάγκες των τριτέκνων εκπαιδευτικών και παράλληλα τις θέσεις του αντιπροσωπευτικού τους οργάνου σε σχέση με την εξαγγελία του Πρωθυπουργού της Ελλάδας για την σύγκλιση των δικαιωμάτων των τριτέκνων με τους πολύτεκνους. Κύριο και άμεσο αίτημα των τριτέκνων εκπαιδευτικών είναι η ένταξη τους στις κατά προτεραιότητα μεταθέσεις και αποσπάσεις, με τις ίδιες προϋποθέσεις που ισχύουν για τους πολύτεκνους.

Ο Σεβασμιώτατος υποσχέθηκε να στηρίξει τις θέσεις των μελών του Συλλόγου, αναφέροντας ότι, σε μια εποχή, κατά την οποία ο θεσμός της οικογένειας βάλλεται ποικιλοτρόπως και το δημογραφικό πρόβλημα κυριαρχεί στη δημόσια συζήτηση, υπάρχει ανάγκη ουσιαστικής συμπαράστασης των πολυμελών οικογενειών με κάθε τρόπο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων