11/09/2023 11/09/2023 Η Ιερά Μητρόπολις Σερρών και Νιγρίτης από της παρελθούσης εβδομάδος συμμετέχει εμπράκτως και με αμεσότητα στην συγκέντρωση και αποστολή ειδών διατροφής και εμφιαλωμένου νερού στους πλημμυροπαθείς αδελφούς μας της Θεσσαλίας. Με πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Θεολόγου έχει ήδη αποσταλεί την περασμένη Παρασκευή ένα φορτηγό, με ικανή ποσότητα (15 παλέτες) εμφιαλωμένων νερών, για τις πρώτες...
11 Σεπτεμβρίου, 2023 - 15:07
Τελευταία ενημέρωση: 11/09/2023 - 15:03

Ανθωπιστική Βοήθεια στη Θεσσαλία από τη Μητρόπολη Σερρών

Διαδώστε:
Ανθωπιστική Βοήθεια στη Θεσσαλία από τη Μητρόπολη Σερρών

Η Ιερά Μητρόπολις Σερρών και Νιγρίτης από της παρελθούσης εβδομάδος συμμετέχει εμπράκτως και με αμεσότητα στην συγκέντρωση και αποστολή ειδών διατροφής και εμφιαλωμένου νερού στους πλημμυροπαθείς αδελφούς μας της Θεσσαλίας.

Με πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Θεολόγου έχει ήδη αποσταλεί την περασμένη Παρασκευή ένα φορτηγό, με ικανή ποσότητα (15 παλέτες) εμφιαλωμένων νερών, για τις πρώτες ανάγκες των πλημμυροπαθών αδελφών μας της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού.

Η τοπική Εκκλησία καλεί τον φιλότιμο Σερραικό λαό σε μία συστράτευση αγάπης να συνδράμει στην ενίσχυση των αδελφών μας που αυτές τις ημέρες δοκιμάζονται.

Σε όλους τους Ιερούς Ναούς της Ιεράς Μητροπόλεως γίνονται δεκτά τρόφιμα μακράς διαρκείας, εμφιαλωμένο νερό και είδη πρώτης επισιτιστικής ανάγκης, με στόχο την έγκαιρη αποστολή τους για την ενίσχυση των κατοίκων της Θεσσαλίας.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων