03/09/2024 03/09/2024 Η Ιερά Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων ανακοίνωσε ότι, κατόπιν ενδελεχούς εξετάσεως από την Τριμελή Επιτροπή των 24 αιτήσεων που υπεβλήθησαν για τις Υποτροφίες της Μητροπολιτικής Ακαδημίας Θεολογικών και Ιστορικών Μελετών Αγίων Μετεώρων, οι δικαιούχοι των ανωτέρω Υποτροφιών κατά σειρά επιτυχίας είναι οι κάτωθι πέντε επιτυχόντες: 1. Παπαγεωργίου Ευαγγελία-Εφραιμία 2. Βακουφτσή Αθανασία 3. Σιούλα Έλλη 4....
03 Σεπτεμβρίου, 2024 - 14:39

Αποτελέσματα προκήρυξης Υποτροφιών Μητροπολιτικής Ακαδημίας Αγίων Μετεώρων

Διαδώστε:
Αποτελέσματα προκήρυξης Υποτροφιών Μητροπολιτικής Ακαδημίας Αγίων Μετεώρων

Η Ιερά Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων ανακοίνωσε ότι, κατόπιν ενδελεχούς εξετάσεως από την Τριμελή Επιτροπή των 24 αιτήσεων που υπεβλήθησαν για τις Υποτροφίες της Μητροπολιτικής Ακαδημίας Θεολογικών και Ιστορικών Μελετών Αγίων Μετεώρων, οι δικαιούχοι των ανωτέρω Υποτροφιών κατά σειρά επιτυχίας είναι οι κάτωθι πέντε επιτυχόντες:

1. Παπαγεωργίου Ευαγγελία-Εφραιμία

2. Βακουφτσή Αθανασία

3. Σιούλα Έλλη

4. Κρίτσας Ραφαήλ

5. Στεργίου Παρασκευή.

Η κάθε υποτροφία ισοδυναμεί με το ποσό των 3.000 ευρώ, έχοντας σκοπό την κάλυψη διαφόρων οικονομικών αναγκών των νεοεισαχθέντων Φοιτητών (όπως ενοίκια, σίτιση, εγκατάσταση).

Η βράβευση των επιτυχόντων θα λάβει χώρα κατά την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024, ημέρα μνήμης του Πολιούχου και Προστάτου της Μητροπόλεώς μας Αγίου Βησσαρίωνος, μετά το πέρας της πανηγυρικής θείας Λειτουργίας στον ομώνυμο πανηγυρίζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της πόλεως της Καλαμπάκας.

Τα αποτελέσματα και η τελική μοριοδότηση του κάθε Υποψηφίου είναι στην διάθεση όλων των αιτούντων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων