25/11/2018 25/11/2018 Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β παρέστη στην τελετή Καθομολόγησης των αποφοίτων και απονομής Διπλωμάτων και Μεταπτυχιακών Τίτλων του Τμήματος Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αιγαίου, στο ιστορικό θέατρο « Απόλλων», παρουσία του εκπροσώπου του ΡΚαθολικού Επισκόπου Σύρου, του Δημάρχου Σύρου – Ερμούπολης κ. Γ. Μαραγκού, του διατελέσαντος Δημάρχου κ. Ιωάννη Δεκαβάλλα,...
25 Νοεμβρίου, 2018 - 17:15

Σε τελετή αποφοίτησης ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος

Διαδώστε:
Σε τελετή αποφοίτησης ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β παρέστη στην τελετή Καθομολόγησης των αποφοίτων και απονομής Διπλωμάτων και Μεταπτυχιακών Τίτλων του Τμήματος Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αιγαίου, στο ιστορικό θέατρο « Απόλλων», παρουσία του εκπροσώπου του ΡΚαθολικού Επισκόπου Σύρου, του Δημάρχου Σύρου – Ερμούπολης κ. Γ. Μαραγκού, του διατελέσαντος Δημάρχου κ. Ιωάννη Δεκαβάλλα, των Καθηγητών και πλήθους γονέων και φίλων των αποφοίτων φοιτητών.

Κατά τη διάρκεια της τελετής αναγορεύτηκε σε Ομότιμο Καθηγητή ο πρώην Πρύτανης και ιδρυτής του Πανεπιστημιακού αυτού τμήματος στη Σύρο κ. Ιωάννης Δαρζέντας.
Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β απένειμε χρηματικά βραβεία σε δύο αριστεύσασασες μεταπτυχιακές φοιτήτριες και η φιλογενής κυρία Δέσποινα Παρασκευαΐδου σε τέσσερις αριστεύσαντες πτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων