02/01/2019 02/01/2019 Στην Κρύπτη του Αγίου Δωροθέου , κάτωθι του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου, στην Ερμούπολη, πραγματοποιήθηκε ο εσπερινός του Μεγάλου Βασιλείου κατά τον οποίο παρέστησαν μεταξύ άλλων  ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης κ. Γεώργιος Μαραγκός, η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Χριστ. Πάπιτση, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Πρίντεζης και Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας και του Στρατού.Ο Αρχιερατικός...
02 Ιανουαρίου, 2019 - 10:33
Τελευταία ενημέρωση: 02/01/2019 - 10:34

Στην κρύπτη του Αγίου Δωροθέου έγινε η κοπή της βασιλόπιτας

Διαδώστε:
Στην κρύπτη του Αγίου Δωροθέου έγινε η κοπή της βασιλόπιτας

Στην Κρύπτη του Αγίου Δωροθέου , κάτωθι του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου, στην Ερμούπολη, πραγματοποιήθηκε ο εσπερινός του Μεγάλου Βασιλείου κατά τον οποίο παρέστησαν μεταξύ άλλων  ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης κ. Γεώργιος Μαραγκός, η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Χριστ. Πάπιτση, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Πρίντεζης και Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας και του Στρατού.Ο Αρχιερατικός Εσπερινός τελέσθηκε προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωροθέου, ο οποίος στην ομιλία του, αναφέρθηκε στη θεολογική διάσταση της περιτομής στα χρόνια της Καινής Διαθήκης.

Μετά το πέρας του Εσπερινού, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ευλόγησε την Αγιοβασιλειόπιττα και αντήλλαξε ευχές με το εκκλησίασμα για το επί θύραις νέο έτος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων