08/04/2022 08/04/2022 Από το πρωί, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας, Μήλου, Μυκόνου, Σερίφου, Σίφνου, Κιμώλου, Κύθνου, Φολεγάνδρου και Σικίνου κ. Δωρόθεος Β΄ πραγματοποιεί ποιμαντικές επισκέψεις, διαδοχικά, στο Εμπειρίκειο Γυμνάσιο, το ΓΕΛ, το ΕΠΑΛ και το Δημοτικό Σχολείο Χώρας, τη Διευθύντρια του οποίου, Μαργαρίτα Κροκόδειλου, συνεχάρη για τις προσπάθειές της να ανεγερθεί νέο Δημοτικό Σχολείο, και...
08 Απριλίου, 2022 - 17:28
Τελευταία ενημέρωση: 08/04/2022 - 17:19

Άνδρος: Ποιμαντικές επισκέψεις του Μητροπολίτη Δωρόθεου σε σχολεία της Χώρας και της Μεσσαριάς

Διαδώστε:
Άνδρος: Ποιμαντικές επισκέψεις του Μητροπολίτη Δωρόθεου σε σχολεία της Χώρας και της Μεσσαριάς

Από το πρωί, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας, Μήλου, Μυκόνου, Σερίφου, Σίφνου, Κιμώλου, Κύθνου, Φολεγάνδρου και Σικίνου κ. Δωρόθεος Β΄ πραγματοποιεί ποιμαντικές επισκέψεις, διαδοχικά, στο Εμπειρίκειο Γυμνάσιο, το ΓΕΛ, το ΕΠΑΛ και το Δημοτικό Σχολείο Χώρας, τη Διευθύντρια του οποίου, Μαργαρίτα Κροκόδειλου, συνεχάρη για τις προσπάθειές της να ανεγερθεί νέο Δημοτικό Σχολείο, και το Δημοτικό Σχολείο Μεσσαριάς.

Παντού έγινε δεκτός από τους Εκπαιδευτικούς και τους Μαθητές με ενθουσιασμό και πηγαίες εκδηλώσεις αγάπης και σεβασμού.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ μίλησε στα παιδιά για το νόημα των ημερών και την εορτή της εορτής της Παναγίας Θεοσκεπάστου, Προστάτιδος της Άνδρου και Εφόρου των απανταχού Ανδρίων. Έπειτα, τους ευχήθηκε καλή πρόοδο και επιτυχία στη ζωή και τα μαθήματά τους και τους διένειμε ειδικά φιλοτεχνημένα για κάθε Σχολείο τετράδια, τα οποία στο εξώφυλλο έχουν τη σημαία Μνήμης της Μικρασιατικής Καταστροφής, που δημιούργησε η Μητρόπολη, και στο οπισθόφυλλο φωτογραφία του κάθε Σχολείου ξεχωριστά.

Μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας του, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ επεσκέφθη την Ιερά Μονή Παναχράντου. Το απόγευμα θα προστεί της Ακολουθίας του Ακαθίστου Ύμνου στον Θεομητορικό Ναό της Παναγίας Θεοσκεπάστου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων