27/05/2019 27/05/2019 Ο Σεβασμιώτατος Σύρου, κ. Δωρόθεος Β’, κατά τις προηγούμενες ημέρες, συμμετείχε στις Συνεδριάσεις των Συνοδικών Επιτροπών Εκκλησιαστικής Εκπαιδεύσεως και Επιμορφώσεως του Ιερού Κλήρου και Ευρωπαϊκών Θεμάτων και της Υποεπιτροπής Υποτροφιών της Ιεράς Συνόδου, των οποίων είναι μέλος, και έλαβε μέρος στα εγκαίνια του Κέντρου Γεροντολογίας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών στο Δήλεσι, από όπου και τα...
27 Μαΐου, 2019 - 16:28

ΔΗΛΕΣΙ: Ο Σύρου Δωρόθεος στα εγκαίνια του Κέντρου Γεροντολογίας

Διαδώστε:
ΔΗΛΕΣΙ: Ο Σύρου Δωρόθεος στα εγκαίνια του Κέντρου Γεροντολογίας

Ο Σεβασμιώτατος Σύρου, κ. Δωρόθεος Β’, κατά τις προηγούμενες ημέρες, συμμετείχε στις Συνεδριάσεις των Συνοδικών Επιτροπών Εκκλησιαστικής Εκπαιδεύσεως και Επιμορφώσεως του Ιερού Κλήρου και Ευρωπαϊκών Θεμάτων και της Υποεπιτροπής Υποτροφιών της Ιεράς Συνόδου, των οποίων είναι μέλος, και έλαβε μέρος στα εγκαίνια του Κέντρου Γεροντολογίας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών στο Δήλεσι, από όπου και τα παρατιθέμενα φωτογραφικά στιγμιότυπα:

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων