Ι.Μ. Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου
05 Φεβρουαρίου, 2019

“Δώσε Ελπίδα-Δώσε ζωή”

Διαδώστε:

Η Υπεύθυνη του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου κα Αργυρένια Παραμάνη φιλοξενήθηκε στις 3 Φεβρουάριου 2019  σε μια ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα στην εκπομπή «ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΔΗΣΗ», με τη ραδιοφωνική παραγωγό κ.Ρένα Ξαγοράρη, στον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ως μέλος της εθελοντικής ομάδας δράσης «Η ΣΥΡΟΣ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»(Site ,Αληθινές Γυναίκες-Αγγελική Πρίντεζη IL-Αλίκη Λεονταρίτη ,Cyclades 24,Γιωργος Σολάρης, επιστημονικοί συνεργάτες Γιώργος Αλτουβάς και Κατερίνα Τζανίνη -Τρίντζαλη )η κα Παραμάνη, εκτός από την ενημέρωση σχετικά με τον μυελό των οστών και την παρότρυνση για εγγραφές νέων εθελοντών δοτών, ανακοίνωσε και ραδιοφωνικά το”άνοιγμα ” της δράσης στο νησί της Μυκόνου και την συνεργασία του με το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων – Προσκόπων Κυκλάδων -Προσκόπων Μυκόνου, με τη συμμετοχή των μελών της στην εκδήλωση της κοπής πίτας και στην έναρξη των εορτασμών για τα 100χρόνια Προσκόπων Μυκόνου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνεργασία αυτή έρχεται αμέσως μετά την υπογραφή Συμφώνου Συνεργασίας μεταξύ της προέδρου του Σωματείου “ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ” κυρίας Μαριάννας Β.Βαρδινογιάννη και του Προέδρου του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων κ. Ισίδωρου Κανέτη.

Στο στούντιο, επίσης, ήταν φιλοξενούμενος και ο κ. Νεκτάριος Ανυφαντής, Περιφερειακός Έφορος Κυκλάδων του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων.Η άψογη συνεργασία της δράσης «Η ΣΥΡΟΣ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» με το Σώμα των Ελλήνων Προσκόπων Σύρου χρονολογείται από το πρώτο τριήμερο των ενημερωτικών εκδηλώσεων και εγγραφής νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστων το έτος 2016.

Διαδώστε: