02/01/2024 02/01/2024 Ο Μητροπολίτης Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου κ. Δωρόθεος Β’ μετέβη χθες στον Οίκο Ευγηρίας της Ιεράς Μητρόπολης στα Τάλαντα, ευλόγησε την πίτα του Αγίου Βασιλείου, ευχήθηκε στους εκεί περιθαλπομένους γέροντες και γερόντισσες και τους διαβεβαίωσε για τη στήριξη της Εκκλησίας στην ευαίσθητη αυτή περίοδο της ζωής τους. Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους ευδοκίμως διακονούντες...
02 Ιανουαρίου, 2024 - 18:34
Τελευταία ενημέρωση: 02/01/2024 - 18:27

Ευλογία της Αγιοβασιλειόπιττας στον Οίκο Ευγηρίας της Ιεράς Μητρόπολης Σύρου

Διαδώστε:
Ευλογία της Αγιοβασιλειόπιττας στον Οίκο Ευγηρίας της Ιεράς Μητρόπολης Σύρου

Ο Μητροπολίτης Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου κ. Δωρόθεος Β’ μετέβη χθες στον Οίκο Ευγηρίας της Ιεράς Μητρόπολης στα Τάλαντα, ευλόγησε την πίτα του Αγίου Βασιλείου, ευχήθηκε στους εκεί περιθαλπομένους γέροντες και γερόντισσες και τους διαβεβαίωσε για τη στήριξη της Εκκλησίας στην ευαίσθητη αυτή περίοδο της ζωής τους.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους ευδοκίμως διακονούντες Αρχιμανδρίτες Βενέδικτο Φραγκογιάννη, Διευθυντη του Ιδρύματος και Δωρόθεο Γάγγο για την προσφορά τους, όπως και το Ίδρυμα «Δημητρίου και Λιλίκας Μωραΐτη» για την μεγάλη οικονομική στήριξη, και τη σημερινή πρόεδρο κα Μαργαρίτα Ζαρμπόνη.

 

Πηγή: Μαρκουίζος Αλέξανδρος Γραμματέας Ι. Μητροπόλεως Σύρου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων