13/04/2023 13/04/2023 Ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ ιερούργησε σήμερα στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου, στην παραθεριστική περιοχή της Ποσειδωνίας Σύρου. Στο Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας συμμετείχαν ο Εφημέριος του Ναού, Πρωτοπρ. Χριστόφορος Παπανικολάου και ο Διάκονός του. Παρευρέθηκαν η Βουλευτής Κυκλάδων κα Αικατ. Μονογυιού, ο επί κεφαλής της μείζονος αντιπολιτεύσεως κ. Αλέξ. Αθανασίου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος...
13 Απριλίου, 2023 - 13:06
Τελευταία ενημέρωση: 13/04/2023 - 13:05

Η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία της Μεγάλης Πέμπτης στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Ποσειδωνίας Σύρου

Διαδώστε:
Η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία της Μεγάλης Πέμπτης στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Ποσειδωνίας Σύρου

Ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ ιερούργησε σήμερα στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου, στην παραθεριστική περιοχή της Ποσειδωνίας Σύρου.

Στο Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας συμμετείχαν ο Εφημέριος του Ναού, Πρωτοπρ. Χριστόφορος Παπανικολάου και ο Διάκονός του.

Παρευρέθηκαν η Βουλευτής Κυκλάδων κα Αικατ. Μονογυιού, ο επί κεφαλής της μείζονος αντιπολιτεύσεως κ. Αλέξ. Αθανασίου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μ. Δαδάος, ο Υποδιοικητής της Πολεμικής Ναυτικής Βάσης Αγκαθωπών με κλιμάκιο Ναυτών, η ευεργέτιδα του Ναού κα Ζαφειρία Λαυρεντιάδη και πολλοί πιστοί.

Απευθυνόμενος προς αυτούς, προσερχομένους στη Θεία Μετάληψη, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ υπογράμμισε ότι το καλύτερο αντίδωρο κάθε Χριστιανού για τη Σταυρική θυσία του Χριστού είναι η καθαρά καρδία, η ενσυνείδητη αναγνώριση των λαθών μας, η ειλικρινής μετάνοια και η απροσποίητη αγάπη προς το συνάνθρωπο, και ευχἠθηκε σε όλους για την Ανάσταση του Κυρίου.

 

Πηγή: Μαρκουίζος Αλέξανδρος Γραμματέας Ι. Μητροπόλεως Σύρου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων