02/07/2024 02/07/2024 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η μουσική εκδήλωση «μικροί Μεγάλοι Έλληνες» στο Αρχαίο Θέατρο της Μήλου την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024 Την επιμέλεια και τη διοργάνωση είχε ο Αναπληρωτής Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητρόπολης Μήλου Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Σώρρος. Ο Δημήτρης Μπάσης και η Σοφία Μάνου τραγούδησαν για τους ήρωες, για τους αγωνιστές, για όλους τους ανώνυμους...
02 Ιουλίου, 2024 - 20:23
Τελευταία ενημέρωση: 02/07/2024 - 20:38

Μουσική εκδήλωση «μικροί Μεγάλοι Έλληνες» στο Αρχαίο Θέατρο της Μήλου

Διαδώστε:
Μουσική εκδήλωση «μικροί Μεγάλοι Έλληνες» στο Αρχαίο Θέατρο της Μήλου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η μουσική εκδήλωση «μικροί Μεγάλοι Έλληνες» στο Αρχαίο Θέατρο της Μήλου την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

Την επιμέλεια και τη διοργάνωση είχε ο Αναπληρωτής Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητρόπολης Μήλου Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Σώρρος.

Ο Δημήτρης Μπάσης και η Σοφία Μάνου τραγούδησαν για τους ήρωες, για τους αγωνιστές, για όλους τους ανώνυμους «…μικρούς Μεγάλους Έλληνες…».

Η Ορχήστρα «ΚΑΝΩΝ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, υπό τη διεύθυνση του Υπ. Δρ. Μουσικολογίας κ. Γεώργιου Δεμελή, ταξίδεψε τους Θεατές στα σύγχρονα ακούσματα της ελληνικής μουσικής, μέσα από τις μελωδίες μεγάλων Ελλήνων συνθετών, ενώ ο Χάρης Τρασάνης αφηγήθηκε τα κείμενα τα οποία έγραψε ο Ρένος – Νεκτάριος Παυλάκης.

Συμμετείχε ο Αρχιμανδρίτης Ειρηναίος Νάκος.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν 1200 θεατές μεταξύ των οποίων, ο κ. Ιωάννης Σανούδος πρόεδρος της εταιρίας Imerys που ήταν και ο μέγας χορηγός της εκδήλωσης, ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Γεώργιος Λεονταρίτης, η Έπαρχος Μήλου Έλλη Χωριανοπούλου, Δήμαρχος Μήλου Μανόλης Μικέλης και η Πρόεδρος της Φιλοπρόοδου Αδελφότητας Τρυπητής Ζαχαρούλα Ριγοπούλου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων