03/06/2024 03/06/2024 Προσκεκλημένος του Μαέστρου, Χοράρχη της Χορωδίας του Αγίου Νικολάου και Προέδρου του Μουσικού Ομίλου Σύρου κ. Ιωάννη Αργυρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ παρέστη την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024  στο κατάμεστο από φιλομούσους Συριανούς Θέατρο «Απόλλων», κατά την εκδήλωση λήξης του 10ου Χορωδιακού Φεστιβάλ Ερμούπολης, που διοργάνωσε ο Μουσικός Όμιλος Σύρου. Παρέστησαν επίσης...
03 Ιουνίου, 2024 - 21:46
Τελευταία ενημέρωση: 03/06/2024 - 22:00

Ο Μητροπολίτης Σύρου στην εορτή λήξης του 10ου Χορωδιακού Φεστιβάλ Ερμουπόλεως

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Σύρου στην εορτή λήξης του 10ου Χορωδιακού Φεστιβάλ Ερμουπόλεως

Προσκεκλημένος του Μαέστρου, Χοράρχη της Χορωδίας του Αγίου Νικολάου και Προέδρου του Μουσικού Ομίλου Σύρου κ. Ιωάννη Αργυρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ παρέστη την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024  στο κατάμεστο από φιλομούσους Συριανούς Θέατρο «Απόλλων», κατά την εκδήλωση λήξης του 10ου Χορωδιακού Φεστιβάλ Ερμούπολης, που διοργάνωσε ο Μουσικός Όμιλος Σύρου.

Παρέστησαν επίσης ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης Αλέξης Αθανασίου και ο Εισαγγελέας Εφετών Αιγαίου Οδυσσέας Τσορμπατζόγλου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ συνεχάρη εγκαρδίως όλους τους χορωδούς και συντελεστές της εντυπωσιακής εκδηλώσεως, κατά την οποία παρουσιάστηκαν παραδοσιακά και έντεχνα ελληνικά τραγούδια και υπογράμμισε την επιτυχή επιλογή της Ερμούπολης, ως χώρου διεξαγωγής του Φεστιβάλ, τονίζοντας ότι η Ερμούπολη, από κτήσεώς της, διετέλεσε θεραπαινίδα του εμπορίου, της ναυτοσύνης, των γραμμάτων, των τεχνών και κατ’ εξοχήν της μουσικής.

Τους συμμετέχοντες στο Φεστιβάλ συνεχάρη επίσης και ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης Αλέξης Αθανασίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων