09/07/2024 09/07/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ συμμετείχε σήμερα το πρωί σε σύσκεψη υπό τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερὠνυμο Β’ στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, για θέματα που αφορούν την Εστία Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης. Το απόγευμα θα πλεύσει στην ιερά νήσο Τήνο για ποιμαντικές υποχρεώσεις. Στο πλαίσιο των ποιμαντικών του επισκέψεων έπλευσε στη...
09 Ιουλίου, 2024 - 21:53
Τελευταία ενημέρωση: 09/07/2024 - 21:22

Ποιμαντικές επισκέψεις Μητροπολίτη Σύρου Δωροθέου

Διαδώστε:
Ποιμαντικές επισκέψεις Μητροπολίτη Σύρου Δωροθέου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ συμμετείχε σήμερα το πρωί σε σύσκεψη υπό τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερὠνυμο Β’ στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, για θέματα που αφορούν την Εστία Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης. Το απόγευμα θα πλεύσει στην ιερά νήσο Τήνο για ποιμαντικές υποχρεώσεις.

Στο πλαίσιο των ποιμαντικών του επισκέψεων έπλευσε στη νήσο Τήνο σήμερα το απόγευμα και αύριο, Τετάρτη, 10 Ιουλίου, θα επιστρέψει στην Ερμούπολη.

Την Πέμπτη, 11 Ιουλίου, θα μεταβεί στην Μύκονο και το εσπέρας θα προστεί του εόρτιου Εσπερινού επί τη ιερά μνήμη του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου, στο φερώνυμο Παρεκκλήσιο εντός της Ιεράς Μονής Παναγίας Τουρλιανής.
Το Σάββατο, 13 Ιουλίου, θα συμμετάσχει στο τελεσθησόμενο στην Κατερίνη Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο του αοιδίμου Μητροπολίτου ποτέ Κίτρους και Κατερίνης κυρού Αγαθονίκου.
Το απόγευμα, μέσω Θεσσαλονίκης, θα μεταβεί στη Μύκονο και το εσπέρας θα συγχοροστατήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καρπενησίου κ. Γεωργίου κατά τον Εσπερινό στο εορτάζον ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Νικοδήμου Αγιορείτου στην περιοχή Καλαφάτης.

Την Κυριακή, 14 Ιουλίου. το πρωί θα συνιερουργήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καρπενησίου κ. Γεωργίου στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής Χώρας Μυκόνου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων