Ι.Μ. Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου
25 Οκτωβρίου, 2019

Στην ορκωμοσία των πτυχιούχων της Α.Ε.Α. Αθηνών ο Μητρ. Σύρου

Διαδώστε:

Με την άδεια και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κηφισίας κ. Κυρίλλου, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ παρέστη χθες το πρωί στην τελετή Ορκωμοσίας των νέων Πτυχιούχων της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Αθηνών, με την ιδιότητά του ως Προέδρου της Εστίας Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης, συνοδευόμενος από την Διευθύντρια κα Καλή Αλυσανδράτου, μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου, Κληρικοί εκ της Ιεράς Μητροπόλεως του οποίου, όπως και εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου, περιελαβάνοντο στους ορκισθέντες Πτυχιούχους, με την παρουσία και της Βουλευτού Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κας Αικατ. Μονογυιού.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄και ο Σεβ. Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, συνεχάρησαν τους νέους Πτυχιούχους και τους παραστάντες γονείς, κηδεμόνες και οικείους τους, και ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο και τους Καθηγητές του Ανωτάτου αυτού Εκκλησιαστικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος, για την προσφορά τους προς την Εκκλησία και την κοινωνία.

Ο Πρόεδρος των Φοιτητὠν της ΑΕΑ Αρχιμ. Αγαθάγγελος Γιανναράκης ανεφέρθη με συγκινητικούς λόγους στα όσα ο ίδιος και οι συμφοιτητές του εβίωσαν κατά τη διάρκεια των τετραετών σπουδών τους.

Ο Πρόεδρος της ΑΕΑ συνεχάρη, με τη σειρά του τους νέους Πτυχιούχους και τους προέτρεψε να μη λησμονήσουν ποτέ τα όσα εδιδάχθησαν σ’ αυτήν.

 

Διαδώστε: