09/04/2019 09/04/2019 Ο Σεβ. Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος μεταβάς σήμερα το πρωί από τη Ραφήνα στην Κέα, επεσκέφθη διαδοχικώς, συνοδευόμενος από τον Αρχιερατικό Επίτροπο Κέας και Μακρονήσου Πρωτοπρ. Ελευθέριο Δεμένεγα, το Δημοτικό Σχολείο Κορρησίας, παρόντος και του Δημάρχου Κέας κ.Ιωάννη Ευαγγέλου, το Νηπιαγωγείο Κορρησίας, το Δημοτικό Σχολείο Ιουλίδος, στο οποίο, κατόπιν αιτήματος της διευθύνσεώς του, προσέφερε προτζέκτορα...
09 Απριλίου, 2019 - 21:27

Σχολεία της Κέας επισκέφθηκε ο Μητρ. Σύρου

Διαδώστε:
Σχολεία της Κέας επισκέφθηκε ο Μητρ. Σύρου

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος μεταβάς σήμερα το πρωί από τη Ραφήνα στην Κέα, επεσκέφθη διαδοχικώς, συνοδευόμενος από τον Αρχιερατικό Επίτροπο Κέας και Μακρονήσου Πρωτοπρ. Ελευθέριο Δεμένεγα, το Δημοτικό Σχολείο Κορρησίας, παρόντος και του Δημάρχου Κέας κ.Ιωάννη Ευαγγέλου, το Νηπιαγωγείο Κορρησίας, το Δημοτικό Σχολείο Ιουλίδος, στο οποίο, κατόπιν αιτήματος της διευθύνσεώς του, προσέφερε προτζέκτορα για τις εκπαιδευτικές ανάγκες, το Γυμνάσιο, Λύκειο και ΕΠΑΛ Ιουλίδος και το μικρό Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο Κάτω Μεριάς.
Ο Σεβασμιώτατος  προσέφερε σε όλους τους μαθητές δώρα και ευλογίες, εισέπραξε τις απροσποίητες εκδηλώσεις αγάπης των παιδιών και έλαβε απ’ αυτά χειροτεχνίες και ζωγραφιές που με πηγαίο αυθορμητισμό φιλοτέχνησαν οι μαθητές για το Πάσχα.
Τέλος ευχαρίστησε τους Διευθυντές και τους Εκπαιδευτικούς των Σχολείων για την εγκάρδια υποδοχή, τους συνεχάρη για το έργο τους και ευχήθηκε σε όλους, διδασκάλους και μαθητές, για το Άγιο Πάσχα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων